Caută
Close this search box.

Zoica Dragomir, soţia lui Daniel Dragomir, condamnată cu suspendare, a revenit în ţară

zoica dragomir

Zoica Dragomir, soția lui Daniel Dragomir, condamnată la închisoare cu suspendare în acelaşi dosar cu fostul colonel SRI, s-a prezentat la Serviciul de Probațiune pentru a fi luată în evidenţă, a declarat pentru G4Media.ro Daniel Caraman, avocatul acesteia. Acest lucru înseamnă că ea s-a întors în ţară, întrucât, imediat după sentinţă, sursele G4Media.ro au precizat că Daniel Dragomir era alături de soţia sa în maşină când a părăsit România.

„Doamna Dragomir este în ţară de la început. A fost şi la Probaţiune pentru luarea în evidenţă.” a precizat avocatul Daniel Caraman pentru G4Media.ro.

Curtea de Apel București a condamnat-o pe Zoica Dragomir, în luna iunie, la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru complicitate la trafic de influenţă, iar potrivit procedurilor, ea trebuia să fie luată în evidenţă de Serviciul de Probaţiune.

Daniel Dragomir a fost condamnat la 3 ani şi 10 luni cu executare. După decizia instanţei, poliţiştii din Capitală au încercat să pună în executare condamanarea, însă la domiciliile acestora nu a fost găsit niciunul dintre cei doi.

Daniel Dragomir, fostul locotenent – colonel SRI a plecat pe 17 iunie din România, prin Arad, cu mașina, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. El era însoţit de soţia sa, mai precizau sursele. Cei doi au putut ieși din țară fără probleme pentru că, înainte de condamnare, nu aveau nici o interdicție de deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri