Caută
Close this search box.

Accident HORROR. Fotbalistul a zburat prin parbriz!

Un foarte grav accident rutier s-a produs joi dimineață pe Șoseaua de Centură a municipiului Brăila, după ce șoferul unui autoturism marca Skoda a pierdut controlul volanului și a fost lovit în plin de un TIR care circula din sens opus.

În urma impactului puternic, bărbatul a fost aruncat, pur și simplu din mașină și a murit pe asfalt, sub privirile neputincioase ale celorlalți șofer care au fost martori la tragedie. Din primele informații, se pare că acesta nu purta centura de siguranță.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproape trei ore, fiind dirijat în tot acest timp de poliţişti pe rutele ocolitoare. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident.

Accident înfiorător în Brăila. Un șofer a fost lovit în plin de TIR
„În această dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în jurul orei 6,00, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Brăila, în timp ce conducea o maşină pe Şoseaua de Centură a municipiului, între Şoseaua Focşani şi Şoseaua Baldovineşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară ce se deplasa din sensul opus.

În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune frontală şi cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, care era condus tot din sensul opus de mers.

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu decesul şoferului în vârstă de 54 de ani”, se arată în informarea transmisă de IPJ Brăila.

Victima este un fost fotbalist al Dunării Brăila
Potrivit debrăila.ro, șoferul spulberat de TIR este Nicușor Jica, fotbalist la Dacia Unirea Brăila în anii de glorie ai echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri