Caută
Close this search box.

Adrian Năstase îi invită pe bucureşteni să „mai ia o dată de la Băsescu”

adrian năstase

Adrian Năstase a publicat, pe blogul sau, un mesaj cu tentă obscenă, adresat celor care „se uită la candidatura lui Băsescu”: „Mai luaţi o dată de la Băsescu”.

„Probabil că v-aţi aşteptat să comentez candidatura lui Băsescu. Nu o voi face pentru a nu afecta şansele Gabrielei Firea, căreia îi doresc succes în alegeri. Altfel, ar fi trebuit să le scriu celor care se uită la această candidatură: ‘Mai luaţi o dată de la Băsescu’”, a scris Adrian Năstase, pe blog.

El anunţă că a refuzat să meargă la televiziuni pentru a comenta candidaturile.

„Am primit mai multe invitaţii, de la unele televiziuni, pentru a comenta campania actuală pentru alegerile locale. Le-am refuzat pentru că nu aveam comentarii solide pe această temă. Privesc, din când în când, emisiunile electorale şi sunt tot mai dezamăgit de tonul şi de conţinutul dezbaterilor.

Una dintre televiziuni, spre exemplu, are ca temă de campanie pentru locale(!) viaţa lui Ponta de acum cinci ani. Altă încearcă să păstreze un anumit echilibru între numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus şi riscul de amânare a alegerilor.

Cu alte cuvinte, numărul de îmbolnăviri să fie suficient de mare pentru a justifica starea de urgenţă dar nu atât de mare ca să justifice amânarea alegerilor. De aceea, şcolile trebuie să înceapă, în orice condiţii, la termen, ca să nu inspire amânarea alegerilor”, a scris Năstase.

El a menţionat care este singurul candidat acceptabil.

„O surpriză plăcută a reprezentat-o pentru mine fostul meu doctorand – Gabriel Liviu Ispas – decan al Facultăţii de drept de la UTM, candidat la primăria Sectorului 4, care a prezentat un program de măsuri sistematice şi concrete, sub titlul „Pentru un sector de nota 10”, respectiv 10 măsuri pentru Educaţie, 10 măsuri pentru Sănătate, 10 măsuri pentru confort şi siguranţă, 10 măsuri pentru dezvoltarea sectorului.

Toate aceste măsuri – pe care le puteţi citi în programul său electoral – vizează aspecte ale vieţii cetăţenilor din sectorul 4”, a mai scris Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri