Caută
Close this search box.

Călin Popescu Tăriceanu susţine că Nicuşor Dan „are vocaţia distrugerii”

Tăriceanu

Tăriceanu l-a atacat violent pe Nicuşor Dan, despre care a afirmat că „nu a condus nimic în viaţa lui”.

„Eu nu cred că Primăria Bucureştiului este locul unde să se facă experimente cu oameni care nu au mai condus în viaţa lor nimic cum este genul lui Nicusor Dan şi care are vocaţia distrugerii şi nu a construcţiei.

A fi primar înseamnă să ai vocaţie de constructor şi cel puţin în această privinţă cred că trecutul meu profesional mă îndreptăţeşte mai mult decât pe oricare din toţi ceilalţi candidaţi.

Sunt inginer constructor de profesie, am profesat până în 1992, atât că inginer constructor în execuţie, cât şi în mediul universitar, mediul academic. Am fost cadru universitar, am lucrat proiectare, cercetare, execuţie, deci ştiu să construiesc şi am lăsat în urma mea lucruri de care sunt mândru.

Fără implicare şi fără perseverenta nu se poate realiza nimic. Deci, nu că Nicusor Dan care nu vede decât blocarea oricărui proiect şi ceea ce am auzit pe mine m-a intrigat foarte mult. Diverşi dezvoltatori imobiliari care au fost blocaţi de Nicusor Dan şi care au căzut ‘la pace’, finanţând diverse ONG-uri care sunt în anturajul lui Nicuşor Dan”, a susţinut Tăriceanu, într-un interviu pentru Agerpres.

El a anunţat apoi că ALDE va obţine peste 7% la alegerile locale, deşi în sondaje este cotat cu 2%.

„ALDE nu e un partid vechi, e un partid tânăr. Avem patru ani de existenţă, de fapt şase ani din 2014, dar am participat la alegerile din 2016 când am mers singuri pe lista cum facem de altfel şi acum în cea mai mare parte, cu excepţia a şapte judeţe, unde avem alianţe la consiliile judeţene cu PSD.

În rest, participăm singuri cu primari, candidaţi la preşedinţiile consiliilor judeţene şi cu liste separate şi eu nutresc convingerea că vom obţine un rezultat cel puţin la fel de bun ca data trecută. În alegerile din 2016 noi am depăşit scorul 7,5% la alegerile locale şi cred că acum ne vom situa probabil la acelaşi nivel”, a spus Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri