Caută
Close this search box.

Ciolacu continuă ironiile. „Curba descendentă a coronavirus e ca revenirea în V a economiei”

Ciolacu

Curba descendentă a îmbolnăvirilor de Covid-19, cu care se laudă Orban, e ca revenirile în V ale lui Cîţu. Inexistentă, spune liderul PSD, Marian Ciolacu.

Ciolacu consideră că acesta este rezultatul gestionării ”eficiente” a pandemiei, de către Guvernul lui Klaus Iohannis, informează News.ro.

„Lăsaţi minciunile şi luaţi măsuri! Şcolile trebuie deschise în condiţii de siguranţă, iar economia să fie repornită cu toate motoarele!”, a afirmat Ciolacu.

Anterior, PSD a avut poziţii oficiale în contradicţie flagrantă cu aceasta. Astfel, la începutul pandemiei, PSD alerta România, că românii din Diaspora vin şi îi vor infecta pe cei din ţară cu coronavirus.

După lockdown, PSD a deplâns faptul că Guvernul a distrus economia ţării, pentru o biată gripă. Apoi, Marcel Ciolacu şi Alfred Simonis şi-au scos ostentativ măştile de protecţie, de la microfonul parlamentului.

Vectorii PSD au acuzat faptul că românii sunt condamnaţi să poarte botniţă şi au deplâns faptul că Guvernul Orban nu îi lasă să se ducă la restaurant, iar sectorul HoReCa este falimentat de Executiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri