Cristian Tudor Popescu a descris cum a fost experiența sa la vot:

„Am votat! Șansele, după părerea mea, de contaminare la secția de votare unde am fost eu, în sectorul 1, la Grivița, sunt zero.

Iată condițiile în care s-a desfășurat votarea: la intrare mi s-a oferit dezinfectant, mi-am dezinfectat mâinile, apoi o pereche de mănuși, apoi o mască, după care temperatura mi-a fost luată nu cu termometrul pistol, ci de la distanță, a apărut pe un ecran pe care eram filmat, iar distanțarea fizică a fost continuă, tot timpul, nu s-a apropiat nimeni de nimeni.

În secția de vot mi-am lipit autocolantul pe buletin singur. Nu există nici un fel de contact, nici un fel de apropiere în drumul prin secția de votare. Mijloacele de dezinfecție și de protecție sunt 100%.”

„Din păcate, însă, nu am văzut lume prea multă. De atâția ani de când votez aici, eu cam știu cum e cu prezența. Deocamdată prezența este destul de jos”, a completat CTP la Digi24.

„Am mers la vot aidoma unui pește care este aruncat pe mal și se sufocă. Peștele ce trebuie să facă în situația asta? Sare, se zbate în toate direcțiile, speră să ajungă înapoi în apă. Nu știe dacă cu săritura următoare va atinge apa, dar știe că, dacă stă, dacă nu se mișcă, va muri. De aceea m-am dus la vot”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

176 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here