Caută
Close this search box.

Cutremure neobișnuite, vineri, în Vrancea!

Două cutremure s-au produs în județul Vrancea ÎN ÎMPREJURĂRI CU TOTUL DEOSEBITE, la distanță de doar câteva minute, potrivit datelor oficiale prezentate de INCD.

Cutremurele au avut, din fericire, magnitudini mici, de 2.1, respectiv 2.3 pe scara Richter și au fost înregistrate la 10.53 și 10.55.

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul seism s-a produs la o adâncime de 18 kilometri și a avut magnitudinea de 2.3.

Două cutremure în Vrancea, la distanță de câteva minute, în 11 septembrie 2020

Al doilea cutremur a fost înregistrat la o adâncime de 24 de kilometri, având o intensitate de 2.1.

Cutremurele au fost minore și nu au fost resimțite, spre deosebire de cutremurul din 28 august, care a înregistrat 3.7 pe scara Richter.

Potrivit unui anunț al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul de 3.7 s-a produs la ora 0:21 în județul Vrancea, la adâncimea de 15 kilometri.

Cutremurul a fost unul de suprafață și a fost în apropierea următoarelor orașe, conform bzi.ro: 71 km Est de Braşov, 91 km Nord-Est de Ploieşti, 102 km Sud de Bacău, 122 km Vest de Galaţi, 123 km Nord-Vest de Brăila şi 143 km Nord de Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri