95 de kilograme de cannabis au fost ridicate de poliţiştii din Târgu Mureş, în urma a 19 percheziţii domiciliare. 14 persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc fără drept.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. din Târgu Mureş, au efectuat 19 percheziții domiciliare, în judeţele Mureş şi Cluj, într-un caz de trafic de droguri de risc şi mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat, conform unui comunicat de presă.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi înființat mai multor culturi de cannabis, atât indoor, cât și outdoor. De asemenea, ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc către mai multe persoane.

Ce au descoperit polițiștii

În urma perchezițiilor, a fost descoperite culturi outdoor de cannabis, constituite din 14 plante, cântărind aproximativ 95 de kg. și au fost ridicate instalații necesare creșterii și îngrijirii plantelor, sisteme informatice, precum și 16.350 de lei şi 315 euro.

Ieri, 22 septembrie, 8 persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc au fost reţinute pentru 24 de ore.

Astăzi, 6 persoane au fost prezentate instanţei, în vederea dispunerii măsurilor legale, iar celelalte două sunt cercetate sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here