Caută
Close this search box.

Doliu în România! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață

Este doliu uriaș în România. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din țara noastră s-a stins din viață. Avea în spate o carieră uriașă, atât ca ziarist, dar și ca poet. Toată lumea a rămas șocată la aflarea veștii. este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din țara noastră s-a stins din viață. A avut o carieră fulminantă în spate. Toată lumea a rămas cu gura căscată la aflarea tragicei vești. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului.

România este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din țara noastră s-a stins din viață. A avut o carieră fulminantă în spate. Toată lumea a rămas cu gura căscată la aflarea tragicei vești. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului.

Este vorba despre Viorel Varga, un jurnalist cu o carieră incredibilă, de aproape 30 de ani în domeniul jurnalismului. Acesta era unul dintre cei mai apreciaţi gazetari din Sălaj, anunță adevarul.ro.

Viorel Varga, unul dintre numele de referinţă ale presei sălăjene, a decedat vineri, 18 septembrie, la vârsta de 70 de ani. Poet şi jurnalist, Viorel Varga a frecventat cenaclurile „Silvania” Zalău, „Echinox” Cluj-Napoca, Junimea, Clepsidra şi Luceafărul. A colaborat cu publicaţii precum „Tribuna”, „Steaua”, „Luceafărul”, „România Literară”, „Viaţa Românească” sau „Convorbiri Literare”.

De asemenea, a publicat cinci volume de poezii: Trecerea (Bucureşti, Ed. Eminescu, 1971), Niciodată departe (Bucureşti, Ed. Albatros, 1976), Fericit cel care (Bucureşti, Ed. Albatros, 1978), Aproape destin (Bucureşti, Ed. Albatros, 1984), O vârstă a florilor (Bucureşti, Ed. Ion Creangă, 1987).

Viorel Varga şi-a dedicat circa trei decenii din viaţă presei scrise, făcându-şi debutul în 1969, în ziarul „Năzuinţa”. Cea mai mare parte a carierei sale jurnalistice se leagă de cotidianul „Graiul Sălajului”, de unde s-a pensionat. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri