Gabriela Firea a avut o ieșire nervoasă, marti dimineața, în fața sediului Partidului Social Democrat, acuzând partitul că nu s-a implicat în campania pentru București.

Am fost singură în aceste alegeri”, a acuzat Gabriela Firea.

Gabriela Firea spune că nu are ce să le reproșeze primarilor de sector care au pierdut. ”Și în cazul meu și în cazul lor, campania negativă din online și total mincinoasă a contat foarte mult. (…) Eu am făcut campanie pozitivă în online”, a spus ea.

Gabriela Firea a relatat o convorbire dintre soțul ei, Florentin Pandele, și premierul Ludovic Orban.

Eu nu fug de răspundere, nu am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez. Am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. Că am o caracatiță… eu vreau să văd caracatița când va ajunge domnul Dan. Nu există o caracatiță! Acelea au fost minciuni de campanie.

De altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan față de mine care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare, domnul Orban a spus ”măi Florine, dar erau declarații politice””, a relatat Gabriela Firea.

Fostul primar general a declarat că încă nu s-a decis dacă va rămâne în Consiliul General sau va candida pentru un loc în Parlamentul României.

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,78% dintre voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil, Gabriela Firea, candidatul PSD – 37,99%, potrivit datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC) centralizate până marţi la ora 9,00, după numărarea a 97,46% dintre voturi.

635 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =