Caută
Close this search box.

Gheorghe Dincă a cedat nervos. Uluitor ce a spus și ce s-a întâmplat!

dosarul caracal

Întâmplări șocante în Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost audiat din nou, miercuri, de magistrații Curții de Apel Craiova. Acesta a izbucnit în lacrimi, în sala de judecată, în momentul în care mama Luizei s-a apropiat de el şi i-a pus o întrebare.

Pentru prima dată de la începutul procesului, mama Luizei Melencu a fost lăsată de judecători să se apropie de Gheorghe Dincă şi să-i pună o întrebare. Bărbatul s-a uitat în ochii Monicăi Melencu şi a început să plângă.

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete.

A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a povesti Monica Melencu, mama Luizei, potrivit Antena3.

Mama Alexandrei Măceșanu a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată.

„Numai în locul nostru să nu fi. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred. După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă”, a precizat Tudorița Măceșanu.

Mama Alexandrei i-a transmis fiicei sale un mesaj: „Alexandra, mami, oriunde ai fi, noi te iubim și te așteptăm acasă. Vom face tot ce trebuie, tot ce-i posibil să te găsim. Te iubim!”.

Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu au fost scoşi, miercuri, din penitenciar şi aduşi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova. Magistraţii au judecat cererile și excepțiile depuse de familiile fetelor în cameră preliminară.

O parte dintre cererile şi excepţiile care au fost formulate fac referire, spre exemplu, la anularea certificatului de deces în cazul Alexandrei. De altfel, ambele familii au cerut de nenumărate ori ca dosarul să fie completat cu probe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri