Ludovic Orban a făcut o vizită în oraşul Panciu, unde a avut o întâlnire cu echipa de campanie a PNL. Premierul a fost întâmpinat de un grup de aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi PSD, care l-au aplaudat ironic, când acesta a coborât din maşină.

Premierul Ludovic Orban a declarat că judeţul a beneficiat în ultima perioadă de o serie de investiţii importante în infrastructură şi a dat asigurări că dezvoltarea Vrancei va continua.

„Este nevoie ca toţi oamenii cu bun-simţ, cu frica lui Dumnezeu, harnici, cu spirit întreprinzător, toţi oamenii gospodari să participe la decizia importantă din 27 septembrie.

Putem schimba destinul Vrancei, putem să orientăm Vrancea într-o direcţie de dezvoltare, de investiţii, o direcţie spre civilizaţie, spre modernitate. Echipa noastră este o echipă bine pregătită, o echipă care vine cu proiecte serioase, o echipă care vrea să mişte lucrurile înainte cu viteză maximă”, a spus premierul

Ludovic Orban a menţionat că orice proiect serios venit din partea administraţiilor locale va primi finanţare, indiferent de culoarea politică a primarilor.

„Susţinem toate proiectele de dezvoltare în localităţi. Eu n-am făcut cum a făcut PSD. Atunci când alocăm resurse financiare către o localitate, de fapt alocăm pentru oamenii din localitatea respectivă şi atunci când există proiecte care pot să îmbunătăţească viaţa, nu trebuie să ţinem cont de cine-i primar.

Acum, sigur că primarii noştri sunt mult mai pricepuţi, mult mai întreprinzători, mult mai serioşi şi mult mai capabili să genereze proiecte care să fie finanţate. Poate şi din cauza faptului că nu prea am mai fost la guvernare de vreo 10-12 ani de zile, primarii liberali au devenit campioni ai absorbţiei de fonduri europene, pentru că de la Consiliul Judeţean şi de la guvernele PSD nu au văzut decât uşi trântite în nas”, a afirmat şeful Executivului.

El a fost prezent în comuna Ţifeşti, unde a participat la inaugurarea unei baze sportive. Potrivit edilului liberal al comunei, Gabriel Postolache, baza sportivă care va putea găzdui partide minifotbal, tenis de câmp, baschet şi volei, a a costat 290.000 de lei, bani proveniţi de la bugetul local, dar investiţia nu este finalizată încă.

„Lucrările au început acum o lună şi jumătate. Cred că în trei zile va fi finalizată, pentru că urmează să se monteze cordelinele deasupra, panourile pentru baschet şi să facă racordul la utilităţi la vestiarul care are două duşuri, un grup sanitar”, a precizat primarul comunei Ţifeşti, Gabriel Postolache.

291 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here