Caută
Close this search box.

Mihai Şora: „M-am enervat. Dan Hoţorache şi ai săi complici să ajungă la puşcărie!”

mihai şora

Mihai Sora se arată revoltat de scandalul din Sectorul 1, unde PSD a fraudat din nou voturile, la fel ca acum patru ani, și cere ca „Dan Hoţorache și ai săi complici să ajungă la pușcărie”.

„Dacă nici de dată această Dan Hoţorache și ai săi complici nu ajung la pușcărie și nu sunt pedepsiți pentru frauda lor, atunci înseamnă că sistemul nostru judiciar este, la rându-i, cangrenat și că va trebui – și el – să fie complet regândit și reformat.

Nu mai este mult până la alegerile parlamentare, oameni buni! Iar ce se întâmplă chiar acum la Sectorul 1 este o unitate de măsură pentru felul în care va evolua România în anii următori.

Buboiul acesta dureros și urât mirositor s-a spart și a devenit purulent; el nu se va vindecă niciodată în absența unei dezinfecții totale, de la primul, până la ultimul corupt din primării și din toate celelalte instituții publice.

P.S. M-am enervat. În urmă cu patru ani, am ieșit în stradă să protestăm și să cerem renumărarea voturilor din Sectorul 1. Au existat și atunci suspiciuni de fraudă. Iar lecția învățată atunci a fost exact aceasta: că trebuie să fii tot timpul cu ochii pe ei, să le urmărești orice mișcare, orice deplasare a instrumentelor oficiale – procese-verbale, buletine de vot, ștampile sau urne.

Pe scurt: să faci – tu, cetățean obișnuit – ceea ce ar trebui să facă instituțiile Statului: Poliția, Parchetele, Autoritatea Electorală Permanentă…”, a scris Şora, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri