Vedeta postului Antena 3, Mircea Badea, a etalat pe Facebook câștigul din pariuri realizat în această lună. Și nu este o sumă de ignorat, așa că și-a îndemnat fanii: ”Doresc să fiu scutit de sfaturi”. Mircea Badea a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare în care arată suma obținută din pariuri.

Iar acesta e doar câștiguld e pe un singur site de jocuri de noroc și pariuri, susține Mircea Badea. Realizatorul emieiunii de televiziune ”În gura presei” spune că suma câștigată este de 10 ori mai mare decât cea investită.

Așadar, el a pariat 3.500 de lei și a câștigat peste 30.000 de lei, motiv pentru ca nu mai dorește să primească fel de fel de sfaturi, chiar dacă sunt bine intenționate.

Mircea Badea a etalat câștigul din pariuri
Mircea Badea are reflexul de a le prezenta urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare probe ale măiestriei sale de a obține rezultatele cele mai bune la pariuri sportive. De cele mai multe ori, sumele pariate de vedeta de televiziune sunt foarte mari, dar şi câştigurile pe măsură.

Vedeți video aici.

De asemenea, realizatorul emisiunii “În gura presei” îi sfătuiește pe cei care se simt tentaţi să parieze sume mari să nu rişte în viața lor mai mult decat şi-ar permite să piardă și să fie responsabili.

Mircea Badea arată, în unul dintre clipurile sale de pe Facebook, cum a obționut un câştig de peste 30.000 de lei într-o lună. Pentru această victorie a avut nevoie însă de 3.500 de lei.
“Doresc să fiu scutit de sfaturi, de oameni care mă învaţă, mă povăţuiesc, care îmi deschid ochii, care îmi spun că habar n-am, toate poveştile, clişeele, ş.a.m.d”, le transmite Mircea Badea fanilor săi.

 

152 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =