Caută
Close this search box.

O mare vedetă Pro TV, victima unui accident grav! Cine o va înlocui diseară?

Momente foarte grele la Pro Tv în cadrul unuia dintre cele mai urmărite reality show-uri din istoria televiziunii (Ferma) odată cu accidentarea gravă a lui George Burcea.

Actorul care face parte dintre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon Ferma a suferit recent o accidentare foarte gravă.

Conform surselor cancan.ro, incidentul a fost atât de grav încât producătorii reality show-ului au decis că se impune scoaterea urgentă din concurs a acestuia.

La această situaţie s-ar fi ajuns din cauza faptului că Burcea a dorit să iasă în evidenţă poate mai mult decât i-ar fi permis capacităţile fizice.

Conform sursei citate, fostul soț al cântăreţei Andreea Bălan a fost urmărit de un ghinion fantastic, care rar i se poate întâmpla cuiva.

„Cu toate că și-a dorit să ajungă în finală și, de ce nu, chiar să câștige marele premiu, s-a văzut nevoit să abandoneze.

Chiar în momentul în care dădea semne că ar putea fi unul dintre viitorii finaliști ai show-ului de la Pro Tv, actorul a avut parte de o surpriză.

Din dorința de a-și etala calitățile competiționale, se pare că fostul soț al Andreei Bălan s-a accidentat extrem de serios, iar echipa de filmare a decis ca el să fie scos din show-ul Tv”, arată cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri