Ludovic Orban a afirmat vineri, răspunzând unei întrebări privind relaxarea restricţiilor, că ar putea fi permise manifestaţiile, cu număr limitat de persoane şi cu respectarea măsurilor sanitare.

„Vă spun că m-am gândit să permitem manifestaţiile, în anumite condiţii. Sigur, reglementate, cu mască, număr limitat de persoane, că am văzut nişte comentarii care sunt răutăcioase şi nu au nici o legătură cu guvernul nostru. Guvernul nostru întotdeauna a fost deschis dialogului şi niciodată nu s-a temut de adunări publice”, a declarat Orban, la Drobeta Turnu-Severin, citat de Agerpres.

Declarația vine după ce, în urmă cu câteva zile, președintele Klaus Iohannis spunea că ar putea fi organizate diverse forme de protest dacă sunt respectate normele sanitare.

„ Aș fi de părere că, dacă se respectă normele, în condiții de strictă legalitate, s-ar putea organiza și forme de protest. Eu cred că mai degrabă autoritățile se tem de nerespectarea normelor.

Am văzut manifestări la care nu s-au respectat normele, or așa ceva nu ajută pe nimeni”, declara președintele Iohannis într-o conferință de presă.

138 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 8 =