Caută
Close this search box.

Situaţie-limită la FCSB. Va avea echipa diseară pe cine alinia, cu Slovan Libereç?

fcsb

FCSB, echipa lui Gigi Becali, se află într-o situaţie-limită, înaintea jocului de diseară, de la Giurgiu, cu Slovan Libereç. Evoluţia este extrem de rapidă.

FCSB i-a adus în miez de noapte, la București, pe Karanovic și Caiado, de la Hermannstadt, pentru a se întări cu Slovan Liberec, dar a mai primit o lovitură: Dennis Man are și el COVID-19 și iese din schemă pentru meciul de azi. În plus, și Florin Tănase a ieșit din nou pozitiv, astfel că nici el nu mai are drept de joc pentru partida cu cehii, conform DigiSport.

Telekom Sport informează că, disperat, Gigi Becali a încercat să dea lovitura în ultimele 24 de ore şi i-a trimis ofertă lui Gică Hagi, pentru fundaşii Virgil Ghiţă şi Radu Boboc, dar patronul Viitorului a refuzat propunerea. Gigi Becali i-ar fi dorit sub formă de împrumut până în iarnă, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Pe de altă parte, după meciul cu Backa Topola, Adrian Petre poate deveni om de bază în echipa lui Toni Petrea, chiar dacă nu și-a câștigat această titulatură de când a venit.

Acum, când clubul este decimat de coronavirus, atacantul de 22 de ani poate fi cheia meciului.

„Cel mai important lucru este să nu se pună presiune pe acești copii. Dacă asta va fi formula, să nu pui presiune pe ei! Asta e situația, poți să pierzi, dar să și câștigi. Dar să nu pui presiune pe ei, pentru că, dacă mai pui și presiune, atunci va fi foarte greu.

Iar jucătorii trebuie să alerge ca niciodată. Și aici încep cu Adi Petre. Trebuie să facă un efort dublu și în atac, și la mijloc, și în apărare. Eu vreau să văd ceea ce n-am văzut până acum la el și e spre binele lui, pentru că, chiar dacă va pleca de la FCSB, după un joc bun și poate după un rezultat bun șansele lui de a pleca sunt mult mai mari”, spune Helmut Duckadam. Dar ce spune Duckadam şi ce este în capul lui Gigi Becali sunt lucruri diferite, desigur.

Gigi Becali a încercat în ultimele ore, pe de altă parte, să transfere mai mulți jucători de la Astra, înaintea duelului cu Liberec, numai pentru acest meci, intenţie explicit împărtăşită şi de patronul Astra, Niculae, care a spus că FCSB trebuie ajutată. Numai că oferta FCSB nu i-a încântat pe jucătorii vizați: Bruno, Graovac, Dima şi Valentin Gheorghe, care au refuzat.

În aceste condiții, singurele noutăți ale zilei pentru FCSB ar fi atacantul Goran Karanovic (32 de ani), şi mijlocaşii David Caiado (33 de ani) și Gabi Enache (30 de ani), care a plecat de la Astra şi acum este în Kazahstan, la Kyzylzhar.

FCSB – Slovan Liberec va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă pe Prima TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri