Caută
Close this search box.

SPP, explicații după accidentul ministrului Lucian Bode: mașina circula legal cu girofarul pornit

SPP oferă primele explicații după accidentul în care a fost implicat ministrul Serviciul de Protecție și Pază a oferit, miercuri, primele explicații despre accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, aflat într-o mașină a SPP, condusă de un angajat al instituției.

„Un autoturism al Serviciului de Protecție și Pază, aflat în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite conform legii, a fost implicat într-un accident pe DN7, în județul Argeș.

Mașina, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe acest drum în condiții de trafic extrem de agolmerat iar în zona localității Drăganu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma impactului doar angajatul SPP a avut nevoie de investigații medicale, starea lui de sănătate fiind bună.

Serviciul de Protecție și Pază regretă disconfortul creat participanților la trafic”, a transmis SPP.

Reacția a venit abia după ce în presă au apărut filmări în care se vede cum mașina în care se afla ministrul Transporturilor, cu girofarul pornit, a depășit coloana formată pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, iar apoi a fost implicată într-un accident ușor, cu un alt autoturism care circula legal.

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că Poliţia trebuie să verifice circumstanţele producerii accidentului, iar dosarul penal a fost preluat de către Parchetul Militar. Incidentul a avut loc pe aceeași porțiune de drum unde fostul ministru Daniel Chițoiu a provocat un accident în urma căruia doi oameni au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri