Caută
Close this search box.

Un bebeluş şi un copil de 6 ani sunt la Terapie Intensivă, bolnavi de COVID

Un băiețel de șase ani din Ilfov și un bebeluș de nouă luni din Galați sunt tratati la Terapie Intensivă. Starea lor este stabilă în acest moment.

De la începutul pandemiei, în țara noastră peste 7.200 de copii au fost diagnosticați cu noul coronavirus. În spitalele din toată țara sunt internați în prezent 211 copii.

Băiețelul în vârstă de șase ani, internat în prezent în secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitală, a fost transferat de la Spitalul „Victor Gomoiu” sâmbătă seară. Diagnosticul lui era de apendicită acută complicată cu peritonită. Doctorii sunt optimiști în privința evoluției stării lui de sănătate.

Băiețelul are în prezent o ușoară afectare pulmonară în urma infecției cu noul coronavirus, așa că rămâne sub atenta supraveghere a medicilor, potrivit TVR. Este internat împreună cu mama lui, și ea diagnosticată cu Covid 19, însă asimptomatică.

La Galați, un bebeluș de nouă luni, cu Covid 19, este de asemenea internat la terapie intensivă.

Mama lui s-a prezentat cu el la unitatea medicală de urgență pe data de 23 septembrie. Ambii aveau simptome digestive, iar testele pentru infecția cu coronavirus le-au ieșit pozitive.

Mama bebelușului este însărcinată în cinci luni. Acasă, soțul femeii și încă un băiețel în vârstă de trei ani sunt și ei bolnavi de Covid, însă nu prezintă probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri