Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că doar doi candidați au șanse să câștige mandatul de primar: el sau Gabriela Firea. În cazul în care el va câștiga, „unii dintre directorii din Primărie vor zbura din prima”.

„Există doi candidaţi care au şanse, Gabriela Firea şi cu mine. Dacă un bucureştean vrea să scape de Gabriela Firea, trebuie să mă voteze pe mine. Acum suntem în turul 2 de fapt”, a spus Nicuşor Dan, într-o intervenție la TVR1.

El a mai adăugat că oamenii cu funcții din Primărie trebuie evaluați după performanțe, iar în cazul în care va câștiga mandatul de primar, unii dintre directori vor zbura, informează G4Media.

„Unii dintre directori vor zbura din prima, cum este şeful Direcţiei Juridice, domnul Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie, şi arhitectul – şef, Ştefan Dumitraşcu. E foarte simplu, Legea Administraţiei Publice spune să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni, comisie care dispune sancţiuni.

Dacă vorbim de domnul Iordache care a semnat în calitate de director al Direcţiei Juridice sute de acte ilegale, este suficient ca un director al Direcţiei Juridice să plece din primărie, la fel şi arhitectul-şef care a semnat şi el sute de autorizaţii anulate apoi”, a declarat Nicuşor Dan.

260 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =