Caută
Close this search box.

VIDEO Clanul Sportivilor face campanie PSD

clanul sportivilor

Rise Project a publicat o înregistrare video, în care membri ai Clanului Sportivilor au fost surprinşi în timp ce făceau propagandă electorală pentru PSD, în comuna Popeşti-Leordeni, situată chiar lângă Bucureşti.

Acţiunea lor a degenerat într-o urmărire spectaculoasă cu poliţia, anunţa Rise Project, pe Facebook. Intervenţia interlopei a început în oraşul Popesti-Leordeni din sudul Capitalei, şi s-a terminat glorios într-o intersecţie din cartierul Berceni, Sectorul 4, care s-a umplut rapid cu bombardieri luminaţi de girofare.

La volanul Loganului alb, tamponat de două ori în timpul urmăririi, se afla chiar Marian Cenuşă (Marian Bucur), un veteran al sindicatului mafiot. În dreapta sa ar fi fost Gabi Cioară (Gabriel Iordache), luptător MMA, condamnat în dosarul de crimă organizată al clanului şi activist PSD Ilfov. Acesta din urmă, spun martorii, a sărit din maşină şi s-a evaporat printre blocuri.

Împrăştiau materiale electorale ilegale, mai precis o publicaţie de campanie cu un articol unic despre primarul în funcţie, Petre Iacob (Pro România). Aparent politică, miza reală se ridică la zeci de milioane de euro. Popeşti-Leordeni a devenit un El Dorado imobiliar, pentru două clanuri interlope, care construiesc cartiere rezidenţiale acolo: Sportivii şi Văncică.

Marian Cenuşă se mişca în brigadă cu samsarul Florian Puiu, alt nume vechi în grupare, fost secretar PSD Ilfov. Maşina lovită în timpul urmăririi a fost văzută ulterior la spălătoria auto din Sectorul 5 a lui Puiu. Acesta e veriga care integrează Clanul Sportivilor în PSD.

Refugiat din PSD în tabăra lui Ponta, Petre Iacob i-a acuzat public de şantaj pe foştii săi colegi de partid: Marian Sandu Niţă, (fost prefect şi actual candidat PSD la CJ Ilfov) şi pe Florian Puiu, secretarul filialei.

O înregistrare obţinută de RISE arată chiar cum Florian Puiu presa un consilier judeţean să facă intervenţii la primar, pentru o adeverinţă de punere în posesie. Era vorba despre nişte drepturi litigioase cumpărate de Tractor (Marian Alin), alt membru din Clanul Sportivilor.

Incidentul a fost filmat de echipa de campanie a primarului în funcţie şi reprezintă un nou episod al războiului între foşti şi actuali PSD-işti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri