Caută
Close this search box.

VIDEO Nicusor Dan, mesaj sincer de câștigător: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie

nicuşor dan

”Să știți că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie”, a fost declarația lui Nicușor Dan de duminică seara, după ce sondajele de la ora 21 l-au dat câstigător al Bucureștiului.

Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL-USR-PLUS la alegerile locale din București, se pare că este câștigătorul fotoliului de primar general. Conform Exit Poll-urilor, Nicușor Dan are procente confortabile în fața Gabrielei Firea, principala sa contracandidată.

”Sunt convins că, după numărarea voturilor, voi fi noul primar general din București”, a spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan a vorbit despre campania eletorală murdară din Capitală.

”Vreau să mulțumesc cetățenilor care m-au ales, în ciuda campaniei electorale care a avut loc în această perioadă”, a mai spus Nicușor Dan.

”Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și le promit că vom construi împreună Noul București”, a declarat Nicușor Dan.

”Mulțumesc partenerilor din USR și PLUS și din PNL (…) PNL și USR PLUS au făcut parteneriatul pentru București și au venit cu candidați unici la Primăria generală și la primăriile de sector. Mulțumesc voluntarilor cu care am făcut împreună campania din 2012, din 2016 și din 2020”, a spus Nicușor Dan.

”Îi asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine a administrației publice. Bucureștiul are oameni muncitori, creativi, care au reușit în mediul privat, academic, și cu o administrație pe măsură Bucureștiul nu poate decât să reușească. Îi asigur pe bucureșteni că vom colabora cu ei (…) Primăria generală nu poate fi condusă în stilul Ceaușescu”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a preferat pe tot parcursul zilei să stea singur la etajul 4 în biroul său din sediul de campanie – nicidecum la sediul unui partid din cele două care îl susțin.

Alegătorii din Bucureşti au decis duminică dacă îi mai acordă un mandat Gabrielei Firea sau dacă îl votează pe candidatul Nicușor Dan.

Miza câștigării Bucureștiului este una majoră, pentru că rezultatele din Capitală au constituit dintotdeauna un indicator pentru rezultatele de la alegerile parlamentare.

În total, la Primăria Capitalei au fost 18 candidați:

Nicuşor Dan (independent), Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Ioan Sîrbu (Alianţa Pro Bucureşti 2020), Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE), Octavian Bădescu (independent), Ilan Laufer (Partidul Forţa Identităţii Naţionale), Radu Octavian Moraru (independent), Radu Ghidău (Partidul Alianţa Naţional Ţărănistă), Alexandru Ion Coita (Partidul Republican din România), John-Ion Banu (Partidul Naţiunea Română), Cătălin Ioan Berenghi (independent), Claudiu Richard Târziu (Alianţa pentru Unirea Românilor), Bogdan Stanoevici (Partidul Social Democrat Independent), Florin Călinescu (Partidul Verde), Ileana Daniela Nănău (PRM), Valentina Bistriceanu (PER) şi Sebastian Popescu (Partidul Noua Românie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri