Caută
Close this search box.

VIDEO Oana Lovin o jineşte pe Ramona Strugariu, europarlamentar USR: „Ăştia sunt useriştii, animale!”

oana lovin

Europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu a fost înjurata de Oana Lovin, activista PSD şi fost model de videochat, în timpul unui miting USR PLUS în Piaţa Universităţii. Lovin şi Codruta Cerva au scandat numeroase înjurături la portavoci la adresa membrilor USR PLUS prezenţi în zonă.

„Oilor care sunteţi”, „Ăştia sunt useristii, animale!”, a strigat la portavoce Oana Lovin, căutând să îi provoace pe membrii USR PLUS. Aceştia au reacţionat scandând „Fără penale”.

Europarlamentarul Ramona Strugariu a venit să le întrebe de ce poartă mască, dacă nu cred în existenţa coronavirusului. Oana Lovin a reacţionat cu înjurături:  „Pentru că eşti proastă, dobitoaca dracului”.

Oana Lovin şi Codruţa Cerva s-au plâns în mod repetat că sunt agresate, deşi este limpede, chiar din filmările lor, că nimeni nu s-a apropiat la mai mult de un metru de ele. „Agresorii USR PLUS…. atât pot cei de la USR, nu vor să ne spună oferta lor electorală şi îşi pun oamenii să ne bată, agreseze, filmeze sub fustă…”, a susţinut Lovin.

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, i-a îndemnat pe alegători să gândească precum un contribuabil şi să decidă cine ar dori să le administreze banii – „să le râdă în nas mafii, interlopi şi grupuri de interese” sau vor „o adevărată schimbare pentru România”.

„Nu vă lăsaţi intimidaţi. Asta este mesajul cheie al zilei, sistemului securist îi este frică de noi. Îi este frică dintr-un singur motiv, anume faptul că, cu noi, nu se vor înţelege în vechile cardaşii politice, ca să reuşească să fure, până la urmă, banii dumneavoastră”, au spus la finalul întâlnii electorale liderii USR PLUS.

Liderul USR Bucureşti, a mai spus că „pe 27 septembrie avem o oportunitate pentru următorii patru ani, să schimbăm faţa nu doar a Bucureştiului, ci a întregii Românii. Dacă ieşim la vot şi votăm o mişcare diferită faţă de toate celelalte partide care au existat până acum, izvorâte din PCR, FSN, pe care le-am văzut perindându-se la guvernare în ultimii 30 de ani (…).

Pe 27 septembrie, gândiţi-vă, ca un contribuabil, (…) gândiţi-vă cine vreţi să vă administreze aceşti bani, dacă vreţi, în continuare să vă râdă în nas mafii, interlopi şi grupuri de interese, şi să se lăfăie din banii dumneavoastră, sau dacă vreţi o adevărată schimbare pentru România.

Noi vom rămâne aici şi vom crea o infrastructură pentru oamenii buni şi oneşti, să se poată implica în viaţa publică, tocmai ca să îi schimbăm pe ei, nu ne lăsăm intimidaţi, ieşiţi la vot pe 27 septembrie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri