Din nefericire, este adevărat. Cristina Neagu are coronavirus. Super vedeta de la CSM București și de la echipa națională, desemnată de 4 ori CEA MAI VALOROASĂ JUCĂTOARE A LUMII, s-a simțit rău și și-a făcut testul. A ieșit din, păcate, pozitiv.

Săptămâna trecută, interul stânga de la CSM București și liderul incontestabil al echipei ar fi trebuit să meargă la Craiova pentru pregătirea centralizată a Naționalei de senioare. S-a înțeles însă cu selecționerul Bogdan Burcea pentru a o lăsa la București ca să facă recuperarea la umărul drept, la care nu de mult a suferit o intervenție chirurgicală. Neagu nu a avut voie două zile să miște umărul, urmând ca apoi să treacă la exerciții specifice de recuperare.

Nu se știe de unde, dar pe finalul săptămânii, conform unor surse din cadrul CSM București, Cristina s-a simțit rău, a făcut febră. A făcut testul COVID-19, iar rezultatul acestuia a ieșit pozitiv. Jucătoarea s-a izolat și nu a intrat în acest timp în contact cu nicio altă colegă.

Rămâne de văzut ce va face acum CSM București având în vedere că, la sfârșitul săptămânii, campioana României urma să joace în Norvegia cu Vipers Kristiansand. Legea din Norvegia e clară: toate echipele străine care ajung în țara nordică sunt izolate, li se face test COVID, nicio persoană neavând voie să părăsească hotelul în care stau, până nu vin rezultatele.

Programul lui CSM București în octombrie:

  • 10 octombrie: Kristiansand – CSM București (Liga Campionilor)
  • 14 octombrie: Gloria Buzău – CSM București
  • 18 octombrie: CSM București – Ferencvaros (Liga Campionilor)
  • 25 octombrie: Bietigheim – CSM București (Liga Campionilor)
  • 29 octombrie: CSM București – Activ Prahova
  • 30 octombrie: CSM Galați – CSM București

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.