Caută
Close this search box.

Dîncu e cap de listă PSD la Senat, la Cluj, Patriciu Achimaş Cadariu, la Camera Deputaţilor

vasile dîncu

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, PSD Cluj l-a cooptat pe medicul Patriciu Achimaș-Cadariu, să deschidă lista candidaților pentru Camera Deputaților. Sociologul Vasile Dîncu, recent ales președinte al Consiliului Național al PSD, va deschide lista pentru Senat.

În ședința internă a PSD Cluj, s-au validat listele de candidați pentru alegerile parlamentare programate din 6 decembrie.

Primul loc pe lista candidaților la Senat îl ocupă sociologul Vasile Dâncu. Supriza o constituie medicul Patriciu Achimaș-Cadariu, care a acceptat să deschidă lista candidaților PSD Cluj, pentru Camera Deputaților.

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, a fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș.

Acesta are o bogată activitate de cercetare în chirurgia cancerului ovarian și este totodată directorul medical al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, din Cluj.

Locul al doilea pe lista Camerei Deputaților este ocupat de actualul lider al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, cel care nu demult era cercetat într-un dosar de corupție, alături de soția sa, care a fost acuzată și condamnată pentru că a luat mită, pentru a facilita angajarea unor persoane în spitale.

Potrivit scorului electoral de la alegerile locale, PSD Cluj mizează să obțină minimum un loc în Camera Deputaților și, posibil, și un mandat în Senat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri