Caută
Close this search box.

Emanuel Ungureanu a aterizat pe lista USR PLUS Buzău

emanuel ungureanu

Alianța USR PLUS Buzău și-a desemnat candidațîi pentru alegerile parlamentare, lista la Camera Deputaților fiind deschisă de Emanuel Ungureanu și cea de la Senat, de Mihai Răzvan Moraru. Ungureanu a candidat inițial pe liste USR PLUS Cluj, însă acolo a prins un loc neeligibil.

Potrivit unui comunicat, Alianța USR PLUS Buzău a finalizat listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Următorii pe lista la Camera Deputaților sunt Denisa Coban, Marius Suditu, Daniela Badea, Lăcrămioara Minciună, Corneliu Baldovin, Adriana Susma, iar la Senat Liliana Şerbănică, Ramona Fătu.

„Decizia filialelor USR și PLUS Buzău de a-l invita pe Emanuel să deschidă lista candidaților din județ, alături de Mihai Moraru, arată hotărârea noastră de a propune buzoienilor o lista credibilă, care să confirme asumarea pentru o altfel de politică.

Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputați din actuala legislatură și trebuie să continue munca din Parlamentul României.

În calitate de deputat, a efectuat vizite neanunțate în peste 80 de spitale din țară, în ultimii ani, constatând și denunțând public situația precară a sistemului sanitar. O situație pe care o regăsim și în județul Buzău, unde avem spitale total nepregătite pentru a oferi servicii medicale de calitate sau pentru a oferi asistență medicală de calitate pentru pacienții infectați cu SARS-CoV-2 sau care au alte afecțiuni”, a declarat Irinel Cârstea, președintele USR Buzău.

Emanuel Ungureanu este vicepreședinte al Comisiei de sănătate din Camera Deputaților.

„Mă onorează încrederea și susținerea colegilor mei din Alianța USR PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii patru ani în Camera Deputaților.

Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR PLUS Buzău că o echipa puternică și vom convinge buzoienii că noi înțelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor și de a-i reprezenta cu cinste și demnitate.

Am venit cu entuziasm și energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluții pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest județ și să lupt împreună cu oamenii de bună-credință din Buzău împotriva corupției din administrația publică locală”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri