Caută
Close this search box.

Emanuel Ungureanu, în raportul de activitate: Patru ani de luptă împotriva corupţiei din sistemul sanitar

emanuel ungureanu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaţilor, a prezentat, vineri, un raport al activităţii sale, el afirmând că în cei patru ani de când se află în Parlament a luptat împotriva corupţiei din sistemul sanitar.

„Patru ani de luptă împotriva corupţiei din sistemul sanitar din România! M-am străduit să fiu foarte prezent în comunitatea medicală şi am fost. Evident că am deranjat. (…) Am mers în 82 de spitale din ţară, am făcut peste 110 interpelări. În urma vizitelor mele, neanunţate, cu camera, aşa cum mă ştiţi, s-au renovat spitale, s-a cumpărat aparatură, s-au făcut lucruri foarte concrete”, a spus, într-o conferinţă de presă, Emanuel Ungureanu.

El a mai spus că a făcut prima transmisie live a unei şedinţe a Parlamentului.

„Prima şedinţă a Comisiei de sănătate a fost în 4 ianuarie 2017. Pentru prima data în istoria Parlamentului, un parlamentar a transmis live, de pe pagina lui de socializare, am transmis şedinţele Comisiei de sănătate, ca cetăţenii să ştie dacă noi muncim sau nu pe banii lor. Transparenţa a fost o provocare pentru ceea ce a însemnat vechea clasă politică, care în prima instanţă mi-a interzis să filmez”, a mai declarat Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, raportul său are 350 de pagini şi reflectă lupta sa „împotriva corupţiei din sistemul sanitar şi pentru însănătoşirea acestuia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri