Caută
Close this search box.

Hunedoara: Restaurantele şi cafenelele din 37 de localităţi nu mai pot funcţiona în spaţiile interioare

Restaurantele, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc din 37 de localităţi ale judeţului Hunedoara, între care se numără oraşele Vulcan, Aninoasa, Haţeg şi Petrila, nu mai pot funcţiona în spaţiile interioare din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, în ultimele 14 zile, a anunţat luni Instituţia Prefectului.

Hotărârea a fost luată luni de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) şi se aplică începând de marţi, 13 octombrie, localităţile vizate fiind cele în care incidenţa cumulată a persoanelor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 trece peste pragul de 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori.

Între cele 33 de localităţi din mediul rural în care activitatea de alimentaţie publică va fi restricţionată, unele sunt destul de importante cum ar fi satele Mintia, Leşnic, Hărău, Simeria Veche, Şoimuş, Ţebea, Teliucu Inferior sau Băniţa.

Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore în judeţul Hunedoara au fost consemnate 18 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, iar de la începutul pandemiei au fost înregistrate 2.855 de persoane care s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri