Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu noi aberaţii. „Sunt solidar cu ribozomii și mitocondriile acestei naţiuni!”

liviu pleşoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu susține că este în atenția serviciilor secrete, întrucât ar reprezenta un „un risc la siguranța națională”.

„Tocmai mi s-a transmis că, în evaluarea structurilor de forță din România, sunt catalogat ca ‘un risc la siguranța națională’. Da, stimate structuri… Sunt un risc MAJOR! Pentru că ÎMI IUBESC PATRIA!

Pentru că eu cred că NU trebuie să fim sclavii nimănui! Pentru că eu cred că avem nevoie doar să fim lăsăți SĂ FIM! Pentru că eu cred că trebuie să facem tot ce ține de noi pentru că România să se reașeze în propriul DESTIN!

Pentru că mă simt solidar cu ribozomii și mitocondriile acestei națiuni! Pentru că destinul meu din ultimii ani e destinul unuia care vrea că România să devină țară OMULUI, țară care aduce pentru prima dată ființă omenească profundă în centrul oricărei preocupări!

Pentru că, nefiind nici pe departe o ființă perfectă, fiind plin de defecte, la fel că orice om, cred totuși cu tărie în OM! Pentru că eu cred că e vremea că oamenii cu dor de ROSTURI să se prindă în HORA izbăvitoare!

Pentru că mă interesează doar cei care simt ROMÂNEȘTE și OMENEȘTE! Pentru că sunt unul dintre extrem de puținii politicieni care au refuzat cu încăpățânare să facă parte din orice înțelegere ocultă, din orice strategie de culise, din orice echipa ascunsă, din țară sau din afară țării! …De-asta sunt ‘un RISC major’”, susține Pleșoianu, într-o postare pe Facebook.

Pleșoianu a anunțat recent că și-a terminat „proiectul” la care lucra de peste un an. Este vorba despre o carte-manifest cu care Pleșoianu intenționează să trezească spiritul locuitorilor planetei Pământ pentru a lupta împotriva „sistemului” opresiv. Cartea se numește, sugestiv, „Trezește-te, omule!”. Cartea are fix 100 de pagini.

„Efortul meu este și a fost în toți aceșți ani unul îndreptat spre eliberarea OMULUI. Când omul profund va fi descătușat, doar atunci toate problemele exterioare, toate problemele sociale își vor găși rezolvarea.

În schimb, marfa proastă a pseudodemocratiei, care ni se vinde de decenii, nu ne va ajută să facem nici măcar un pas înainte pe calea evoluției noastre! Din contra, dacă vom continuă să susținem, chiar și indirect, prin nepăsare sau neimplicare, actuală formă socială, atunci ne vom afundă tot mai mult într-o groapă a civilizației noastre pe care singuri ne-o săpăm deja voioși!”, anunță Pleșoianu.

Iată câteva fragmente din „cartea manifest” a deputatului PSD.

„Sistemul, compoziția și modul sau de funcționare, pricepe rapid că singură modalitate reală de a învinge Sistemul este TREZIREA OAMENILOR. Dacă vrei cu adevărat să învingi Sistemul, încearcă să nu fii naiv. Nu îl vei învinge niciodată abordandu-l direct. Dacă vrei cu adevărat să învingi Sistemul, nu îți mai propune să îl învingi. Propune-ți să îi ajuți pe OAMENI să se TREZEASCĂ! Doar așa poate fi învins Sistemul – prin trezirea oamenilor!”, scrie Pleșoianu.

El mai dezvăluie apoi cum ocultă mondială a reușit să controleze omenirea.

„Care este principala armă a celor care lucrează intens la deturnarea destinului umanitățîi? URA… În actuală faza a evoluției umanității, nimeni nu mai poate înainta că o monadă, că o entitate de sine stătătoare, autosuficiență. Doar ÎMPREUNĂ, doar prin acțiune conjugată mai putem face fie și un milimetru dintr-un pas înainte! Că atare, cine vrea să împiedice cursul evolutiv normal al omului și al societății omeneșți ce are de făcut, în primul rând? …Are de generat zi de zi curente noi de ura, are de creat și uns, zi de zi, mecanisme noi, din ce în ce mai sofisticate și mai greu sesizabile, care generează ura”, susține Pleșoianu.

Pleșoianu arată apoi cititorilor săi cine sunt de fapt cei „care trag cu adevărat sforile pe Planetă”.

„Sunt ființe cât se poate de reci, chiar glaciale aș putea spune! Cei care trag cu adevărat sforile pe Planetă sunt ființe capabile de autocontrol. Dacă le întâlniți, pur întâmplător, nu va vor atrage atenția în mod obișnuit. Vor trece pe lângă dumneavoastră aproape insesizabili! Pentru că ceea ce fac aceste persoane nu e să acționeze direct, ci să genereze mecanisme care funcționează de la sine. Vedeți dumneavoastră, muncă acestor înși are că scop influențarea și controlarea ființelor omeneșți, însă ea nu se desfășoară în niciun fel omenește… Aceșți ‘influencer-i’ la nivel planetar acționează creând și punând în mișcare MECANISME. Ei creează, testează și perfecționează MECANISME sociale, MECANISME de control social. Ei nu pot acționa nicidecum într-un sens cu adevărat UMAN”, a scris Pleșoianu.

Deputatul PSD oferă și soluția pentru dezrobirea umanitățîi.

„…’Și ce e, atunci, de făcut?’, veți întreba. – Un singur lucru: crearea unui cadru social care să contrabalanseze ura, crearea unui cadru educațional, social, economic și politic, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, care să-i ofere omului posibilitatea de a se dezvoltă în sensul fraternitățîi universale, nu în cel al urii generale”, indică Pleșoianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri