Caută
Close this search box.

Nations League. Norvegia – România 4-0. Dezastru pentru Mirel Rădoi!

nations league

România a pierdut fără drept de apel, în etapa a treia a fazei grupelor Ligii Națiunilor, 0-4 în Norvegia, după goluri marcate de Erling Haaland (13, 64, 74) și Alexander Sorloth (39).

România a început în ofensivă partida de la Oslo și a avut primele două șanse de poartă, în minutele șapte și opt, când Alex Cicâldău și Nicușor Bancu au ratat ținta.

La doar cinci minute de la ocazia lui Bancu, nordicii au profitat pentru prima dată de probleme defensive ale României și Erling Haaland, găsit perfect de o pasă verticală a lui Martin Odegaard, a deschis scorul.

Prima parte a continuat cu o dominație a nordicilor, care au mai ratat două șanse importante înainte să stabilească scorul pauzei, 2-0, prin Alexander Sorloth.

La fel ca în prima parte, România a început în ofensivă repriza secundă și a ratat de două ori, de fiecare dată prin Gabi Iancu, conform DigiSport. Totuși, tot Norvegia a fost echipa care a marcat, prin Erling Haaland, care și-a completat hattrick-ul până în minutul 74, după ce a trecut cu ușurință de o defensivă tricoloră șubredă. În ultimul sfert de oră, poarta României a fost amenințată în dese rânduri, însă fără efect pe tabela de marcaj.

Astfel, România a pierdut cu 0-4 la Oslo și a coborât, pentru moment, pe locul doi în grupa din Liga Națiunilor, unde lider este Norvegia, cu șase puncte, două peste tricolori.

Selecționata lui Mirel Rădoi poate coborî și de pe poziția secundă, în funcție de rezultatul partidei dintre Austria (3 puncte după două meciuri) și Irlanda de Nord (1 punct).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri