Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan anunţă că va analiza situaţia finanţării echipei de handbal feminin CSM Bucureşti

nicuşor dan

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a lămurit problema finanțării echipei de handbal feminin CSM București, grupare care depinde de bugetul municipiului.

”CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta… Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem.

Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela” a declarat Nicuşor Dan, conform DigiSport.

În alte intervenții, Nicușor Dan, a dat de înțeles că CSM București ar trebui să caute și alte surse de finanțare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri