Caută
Close this search box.

Sigur nu știai asta. Câți copii are, de fapt, Donald Trump

Donald Trump, președintele SUA, a avut trei soții de-a lungul vieții. Și a avut copii cu toate. Unii sunt mai cunoscuți, de alții lumea află abia acum, când se bate pentru al treilea mandat.

Președintele SUA Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii: trei cu prima soție, Ivana Trump, unul cu Marla Maples și unul cu actuala sa soție, Melania Trump.

Donald Trump Jr.
Primul fiu al lui Donald Trump și al primei sale soții, Ivana Trump, s-a născut în data de 31 decembrie 1977.

În prezent Donald Jr. este un susținător acerb al tatălui său și participă activ la campania electorală pentru realegerea lui Donald Trump.

În afară de implicarea în politică, Trump Jr. este vicepreședinte executiv al Trump Organisation și se află la conducerea companiei, alături de fratele său mai mic, Eric Tru

Omul de afaceri este pasionat de sport și vânătoare, motiv pentru care a intrat în multe dispute controversate cu numeroase organizații care protejează drepturile animalelor.

„Mi-a luat 41 de ani să îmi dau seama că mă asemăn mai mult cu tata decât aș fi crezut. Modul nostru de acțiune este, cred, atacul”, spunea Donald Jr. anul trecut.

Ivanka Trump
Ivanka Trump este cel de-al doilea copil al lui Donald Trump cu Ivana Trump și s-a născut în data de 30 octombrie 1981.

În prezent, Ivanka este consilier al președintelui la Casa Albă și a fost implicată activ în viața politică a tatălui său încă din anul 2017.

De asemenea, a fost implicată și în Trump Organisation, unde a deținut funcția de vicepreședinte executiv și a lucrat alături de frații săi, Donald Jr. și Eric.

Ivanka este căsătorită cu Jared Kushner, un om de afaceri și dezvoltator imobiliar american, iar împreună au trei copii.

Eric Trump
Eric Trump este al treilea și ultimul copil al cuplului Donald și Ivana Trump și s-a născut în data de 6 ianuarie 1984.

Acesta deține funcția de vicepreședinte executiv al Trump Organisation, la fel ca fratele său, Donald Jr. La fel ca frații săi, a fost implicat în viața politică a tatălui său încă din timpul campaniei electorale pentru alegerile din 2016.

Eric a absolvit Universitatea Georgetown din Washington DC, deși tatăl și frații săi mai mari au fost la Universitatea Pennsylvania.

S-a căsătorit în anul 2014 cu Lara Yunaska, fost antrenor personal și producător TV și au împreună doi copii.

Tiffany Trump
Tiffany Trump, născută în data de 13 octombrie 1993, este singurul copil pe care Donald Trump l-a avut cu a doua sa soție, actrița Marla Maples.

Tiffany a fost crescută de mama ei în Los Angeles, după divorțul părinților, și a absolvit anul acesta Facultatea de Drept din cadrul Universității Georgetown.

„Felicitări fiicei mele, Tiffany, care a absolvit Dreptul la Georgetown. Un student grozav, o școală grozavă. Chiar aveam nevoie de un avocat în familie. Sunt mândru de tine, Tiff!”, a scris Donald Trump pe Twitter în luna mai.

Tiffany este, de asemenea, un susținător vocal al tatălui ei, dar nu a fost la fel de implicată în cele două campanii electorale precum cei trei frați vitregi.

Barron Trump
Barron Trump este fiul lui Donald Trump și al actualei sale soții, Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, și s-a născut în data de 20 martie 2006.

Cuplul prezidențial l-a ținut pe Barron departe de lumina reflectoarelor, deși locuiește la Casa Albă alături de ei, dar apare în numeroase fotografii făcute în timpul vacanțelor și călătoriilor celor doi.

Cel mai mic fiu al lui Donald Trump studiază la Școala Episcopală St. Andrew’s din Maryland, încă din anul 2017, scrie TheSun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri