Caută
Close this search box.

Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman

Tragedie la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, unde un pacient infectat cu Covid-19 s-a sinucis aruncându-se de la etaj. Bărbatul avea 57 de ani și era ambulanțier.

Un pacient confirmat cu noul coronavirus s-a sinucis, duminică, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unde era internat.
Bărbatul din Alexandria era ambulanțier.
Nenorocirea a avut loc duminică.

Potrivit Cronica de Teleorman, bărbatul era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică de dializă.

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri după-amiază, după ce a fost confirmat cu COVID-19.

Reprezentanții spitalului au declarat pentru presa locală că bărbatul avea o stare bună, prezentând doar o tuse ușoară. Mai mult, nu avea afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave. Pentru că nu se simțea rău, el a solicitat să fie externat și să urmeze tratamentul acasă.

La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, omul s-a dus la baie și a comis gestul extrem.

Înainte de a se arunca în gol, bărbatul le-ar fi spus colegilor de salon că nu vrea să-și infecteze familia și „să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri