Caută
Close this search box.

VIDEO. USR și PNL se acuză reciproc de blat cu PSD! Scandal-monstru în direct! ”Sunteți obraznici și mincinoși”

florin roman

Scandal-monstru la GÂNDUL LIVE, între Ionuț Moșteanu (USR) și Florin Roman (PNL), ultimul în FOTO. PNL și USR se acuză reciproc de blat cu PSD. Ionuț Moșteanu a declarat că, atunci când PNL „făcea blaturi cu PSD”, dumnealui era în Piața Victoriei. Florin Roman (PNL) l-a numit „obraznic și mincinos” pe USR-ist. Tensiunile au pornit de la numirea lui Florin Iordache, supranumit și „Altă întrebare”, la șefia Consiliului Legislativ!

Ionuț Moșteanu (USR): „Noi am venit acolo ca să-l votăm pe dl. Zegrean și Dircă. Am votat la unul pe Zegrean, la alt post pe Dircă. Domnul Zegrean și-a retras candidatura de la șefia comisiei, dânsul a vrut să fie președinte.

Este un atac mizerabil de campanie din partea PNL. Încearcă tot felul de combinații, au văzut că au pierdut multe primării în fața USR, după ce au făcut combinații cu PSD ani de zile.

„Vom ataca numirea la CCR”

Au fost 37, din care 8 foști traseiști ALDE și PSD. În primul rând Iordache ”altă întrebare” nu avea nevoie de voturile PNL și USR. Pe interpretarea legii că majoritarea necesară pentru numirea președintelui la CL e majoritatea deputaților prezenți. E o interpretare potrivit căreia ai nevoie de majoritate absolută.

Vom ataca la CCR, pentru că juriștii noștri spun că era nevoie de majoritate. Sunt sigur că blatul a fost între PNL și PSD. Eu am încredere în colegii mei. Am fost printre primii în Piața Victoriei când s-a dat OUG 13.

Nu a fost nicio negociere.”

Florin Roman (PNL): „De ce nu îi cereți dl. senator Dircă să-și dea demisia? Matematica nu minte niciodată. Au fost 41 de voturi pentru dl. Zegrean și 42 de voturi împotriva dlui Iordache. Știți foarte bine că atunci când se fac blaturi numărul de voturi e apropiat.

Îi atrag atenția dlui Moșteanu să-și calculeze vorbele. Dacă face dovada faptului că dl. Drulă ne-ar fi cerut să nu asigurăm cvorum, eu plec din Parlament. Dar altfel pleacă el? Pot să fac și dovada că nu a existat această discuție. O să fac public transcriptul privat între mine și dl. Drulă, dacă mai insistă dl. Moșteanu.

Să vă spun. Ultima discuție între mine și dl. Drulă e din 14 octombrie.

Asta e discuția cu dl. Drulă, în 14 octombrie.”

„Continuați să mințiți…”
Moșteanu: „Dl. Roman… Noi vorbim de mere, dl. Roman de pere. În cazul ăsta, dl. Roman nu a asigurat cvorum la ședință.”

Roman: „Continuați să mințiți…Nu ați participat la această discuție.”

Moșteanu: Dl. Roman a asigurat cvorum cu 36 de PNL-iști, din care 8 foști PSD-iști ai lui Dragnea. Am adunat și noi cât am putut, l-am votat pe Zegrean la președinție și pe Dircă la șefia acelei comisii. O să atacăm la CCR numirea.

Roman: „O fac din cauza presiunii publice, doarece lumea s-a prins că au făcut blat cu cei de la PSD. Nu au altă cale în fața presiunii publice, decât să facă acest gest politic. E o recunoaștere a blatului cu PSD. Dl. Moșteanu este un politician agresiv și mincinos. Nici chiar întreaga minciună nu poate să acopere blatul pe care PSD și USR l-au făcut pentru ca Florin Iordache, cel din spatele OUG 13, să conducă acum Consiliul Legislativ.”

Moșteanu: „Eu am fost în Piață, dl. Roman…”

Roman: „Ați făcut o sinecură…Deveniți un nou Iordache. Sunteți la fel de obraznic și mincinos. Sunteți tizul lui Iordache din USR.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri