Caută
Close this search box.

VIDEO Nou protest masiv în Minsk. Sticleţii lui Lukaşenko nu au ştiut să folosească tunul cu apă

Poliţia din Belarus a anunţat că a efectuat arestări şi a folosit un tun cu apă împotriva a zeci de mii de manifestanţi care au protestat din nou la Minsk.

Pe reţelele de socializare au apărut numeroase ironii faţa de modul în care a funcţionat tunul cu apă. Forţele de represiune nu au ştiut să folosească tunul, care a fost importat din Canada, astfel încât jetul de apă a fost împroşcat în sus.

La mişcarea de protest fără precedent, declanşată de suspiciuni de fraudă masivă la alegerile prezidenţiale din 9 august, participă zeci de mii de persoane în fiecare duminică, în pofida represiunii autorităţilor.

Duminică după-amiaza, peste 100.000 de persoane, potrivit agenţiei de presă Interfax, citată de News.ro, au participat la Minsk la un marş dedicat, de această dată, ”deţinuţilor politici”.

FOTO: Facebook

Autorităţile belaruse au desfăşurat un număr mare forţe de intervenţie şi vehicule blindate. De asemenea, autorităţile au limitat accesul la internetul mobil şi au redus funcţionarea transportului în comun pentru a împiedica mobilizarea manifestanţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri