Caută
Close this search box.

VIDEO Rafila, ce dezamăgire! Va candida pentru PSD… pentru că nu a primit altă propunere

alexandru rafila

Alexandru Rafila a confirmat că va candida pe listele PSD pentru Parlamentul României. Rafila a apărut într-o conferință de presă, alături de Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

„Oameni precum doctorul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României. Domnule Rafila sunt convins că veți face ceea ce trebuie în Parlament”, a anunțat Ciolacu.

„Având în vedere că am avut o carieră administrativă, m-am gândit că pot să ajut această țară, să avem o legislație în domeniul Sănătății, accesul universal la servicii de Sănătate. Apartenența la domeniul politic este o oportunitate de a aduce schimbări în viață de zi cu zi.

De aceea este important că oameni care au experiență să vină împreună pentru fiecare pe domeniile pe care le cunosc.

Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflecție, în Parlamentul Ropmaniei să existe proiecte comune care să fie sprijinite de toate forțele politice. Va mulțumesc foarte mult pentru oportunite, domnule președinte”, a spus Rafila.

„Cunosc PSD, a fost o întâlnire deschisă, sinceră, fără condiții. Marcel Ciolacu a înțeles un lucru pe care i l-am spus: mai întâi sunt medic, în al doilea rând voi fi membru al PSD. Dansul m-a încurajat să am această atitudine. (…) Nu am primit o altă propunere în acest sens (de a candida – n.red.)”, a mai spus Rafila.

Rafila a mai făcut o precizare surprinzătoare, afirmând că nu a discutat pentru candidatura cu Gabriela Firea, care este șefa PSD București.

„Nu am avut o discuție cu Gabriela Firea, urmează să semnez adeziunea la partid. Am avut o discuție lămuritoare cu domnul Ciolacu în această seară”, a mai arătat Rafila.

Rafila va ocupă primul loc pe lista PSD București pentru Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri