Caută
Close this search box.

Andreea Esca îl ignoră explicit pe Dan Bittman. „La naiba, hai să dansăm”

andreea esca

Andreea Esca i-a dat o replică pe măsura valorii ei. L-a ignorat total. În schimb a postat pe Insta Story o imagine, în care apare Mihai Petre cu telefonul în mână, iar husa dispozitivului are imprimat mesajul „La naiba, hai să dansăm”, semn că aberațiile fostului său prieten o lasă rece.

Practic, l-a umilit pe Bittman într-un mod extrem de elegant, cu felul în care nu-l bagă în seamă. Dan Bittman a acuzat-o pe Andreea Esca și Pro Tv că şi-a şi i-a înscenat boala prezentatoarei TV.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea!”, a spus Dan Bittman.

„E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi.

Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem din gură”, a spus Dan Bittman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri