Caută
Close this search box.

Avocata Ingrid Mocanu (Antena 3) ponegreşte numele polţiistului mort de Covid

Ingrid Mocanu

Iată textul postat de Ingrid Mocanu, pe Facebook. Textul are inclusvi un emoticon „râs cu lacrimi”.

„Ionuț Hanganu, șeful de la Investigațîi Criminale de la Poliția Transporturi din Brașov (34 ani, sănătos), a murit de Covid într-un spital din Brașov, după ce medicii s-au străduit să ii salveze viața. Știți cu ce se „ocupa” Poliția TF Investigații Criminale din Brașov când aveau unii chef să se remarce?

Va spun eu: de dosare cu mită pentru medicii din Brașov care deranjau. Da, nu este o eroare, dragi cetățeni, chiar cu asta se ocupau… cunosc personal astfel de dosare inventate… cu depășirea atribuțiilor, desigur. S-a dus spășit la medicii „corupți” să îl salveze?

Păi dacă sunt așa de răi, ce să cauți la ei? Nu te-au putut salva? Ce să zic? Ghinion! ?”, a scris Mocanu, la scurt timp după moartea polițistului.

Chirurgul plastician Sorin Velicu a fost condamnat în ianuarie 2018 la închisoare cu suspendare, pentru luare de mită. Medicul a fost acuzat că a luat mită de la pacienți și a dat la rândul său șpagă unor doctori din Craiova, care l-ar fi ajutat să își angajeze soția, și ea medic, într-un spital public.

Doctorul Sorin Velicu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, iar vreme de 4 ani îi este interzis să profeseze în sistemul public de Sănătate. Odată cu recunoașterea vinovăției și semnarea acordului în fața magistraților, medicul a achitat integral amenda, plus banii luați ca șpagă, în total 157.000 de lei.

A apărut o reacție dură a polițistului Marian Godină, după ce Ingrid Mocanu a postat mesajul batjocoritor la adresa polististului Ionuț Hanganu, după moartea acestuia de la coronavirus.

„Am câțiva oameni pe care nu-i plac sau pe care îi detest, dar niciodată nu mi-aș putea imagina măcar cum e să te poți bucura și râde de moartea cuiva. Se pare că doamna Ingrid Mocanu poate și nici nu se sfiește să arate asta public.

Avocata prezentă atât de des prin studiourile unor televiziuni, România Tv și Antena 3, publică acest text despre colegul meu, Ionuț Hanganu, cel care a fost înmormântat azi și care a lăsat în urmă o soție și doi copii cu vârste de 3 și de 7 ani.

Sunt cu atât mai mult revoltat, pentru că azi am fost la înmormântare și am simțit durerea prin toți porii, uitându-mă la suferința familiei lui.

Doamna Ingrid Mocanu, pentru a nu fi fericită de una singură, simte nevoia să-l eticheteze și pe Sorin Velicu.

Pe lângă faptul că postarea e mizerabilă, ea conține și niște minciuni, căci medicul Velicu a fost condamnat pt luare de mită în urma unui acord de recunoaștere. Iar Ionuț nici măcar nu lucra acolo pe vremea aia”, a scris Godină, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri