Caută
Close this search box.

Cîţu: ”PSD își lansează programul pentru sărăcirea românilor”

florin cîţu

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că ”PSD își lansează programul pentru sărăcirea românilor”, referindu-se la ceea ce a însemnat, în opinia sa, guvernarea PSD: 500 de modificări la Codul fiscal, TVA defalcat și naționalizarea de facto a Pilonului II de pensii.

”PSD își lansează programul pentru sărăcirea românilor. Să nu uităm ce a însemnat guvernarea PSD, pentru că aceeași oameni pregătesc aceleași măsuri”, a scris pe Facebook Florin Cîţu. Potrivit acestuia, guvernarea PSD a însemnat:

– 500 de modificări ale Codului fiscal
– introducere supraaciză carburant
– TVA defalcat
– supraimpozatarea contractelor part-time
– naționalizarea Pilonui II de pensii, de facto
– taxa pe stâlp
– oug 114 -supraimpozitarea tuturor sectoarelor din Economie
– atacul la Justiție, OUG 13

”Autorul acestui atac, Grindeanu, este astăzi numărul 2 în PSD”, a mai scris Cîţu. Potrivit acestuia, rata inflației a crescut de la 0%, la 5.4%, fiind ”cea mai mare rată a inflației din UE, aproape trei ani la rând”.

”ROBOR a crescut de la 0.7% la 3.9%. Singură țară din UE în care au crescut dobânzile în această perioadă. Singură țară din UE în care deficitul bugetar a crescut, deși era o perioada de creștere economică. Până și Grecia avut surplus bugetar în aceea perioadă”, a mai afirmat ministrul Finanțelor.

Potrivit lui Cîţu, România a fost, în guvernările PSD, ”singură țară din lume din care cetățenii fugeau de regimul dictatorial instaurat de Dragnea, la fel de rapid ca din zonele de război”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri