Caută
Close this search box.

Dan Bittman continuă propaganda. Andreea Esca şi-ar fi înscenat boala, susţine acesta

dan bittman

Dan Bittman revine cu noi declarații scandaloase despre epidemia de coronavirus. El a afirmat, într-o emisiune online, că Andreea Esca și-ar fi înscenat boala.

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul…

Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătură dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman, la emisiunea online moderată de Mădălin Ionescu.

Recent, Bittman i-a acuzat pe Klaus Iohannis și Florin Cîţu că „nu au făcut nici un spital peste vară, din miliardele promise”.

„La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîţu și președinte nu s-a făcut nici un spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră.

Suntem praf, asta știam. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiţi. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu stă la 1 metru jumate, covidul e în aer”, a declarat Bittman, la Antena 1.

El a afirmat că nu este împotriva purtării măștii de protecție.

„În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a nici unei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Cred că trebuie să lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec, după părerea mea.

Când a fost acum să închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia să ne zică din prima. Asta e viața voastră.

10 ani așa o ducem. Noi acum sunt în război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile”, a mai spus Bittman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri