Ministrul Finanţelor a anunţat că social-democraţii lui Dragnea au introdus o nouă OUG 114, varianta 2.0, care intră în vigoare la 1 ianuarie şi va suprataxa toate sectoarele din Economie.

„PSD-ul lui Ciolacu foloseşte instrumentele lui Dragnea.  A pregătit OUG 114 2.0 care intră în vigoare de la 1.01.2021.  Taxe şi supra taxe pentru TOATE sectoarele din economie.

OUG 114 a ingenunchiat economia României. A suprataxat toate sectoarele din economie şi a sărăcit milioane de români.  OUG 114 a însemnat pentru economie ce a însemnat OUG13 pentru justiţie.

Doar niste minţi bolnave puteau să inventeze aşa ceva.  Aceleaşi miniti bolnave se ocupă şi astăzi de programul economic al PSD.  Exact aceiaşi terorişti economici. Chiar şi Vâlcov a revenit.

Prima decizie a PNL a fost să ELIMINE TOATE TAXELE introduse de PSD, inclusiv OUG114.    Ciolacu, bineînţeles la ordinul lui Dragnea, a atacat la CCR decizia PNL iar acum a pregătit actul normativ care intră în vigoare de la 1.01.2021.

Cine a pregătit actul normativ ? Cel care l-a introdus şi prima dată şi acum este cel mai bun prieten al lui Ciolacu, Eugen Orlando “spionul rus” Teodorovici.  Bineînţeles ajutat de Vâlcov”, a scris Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu egal Dragnea 2.

PSD-ul ui Ciolacu folosește instrumentele lui Dragnea. A pregătit OUG 114 2.0 care intra în…

Publicată de Florin Cîţu pe Duminică, 1 noiembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.