Caută
Close this search box.

Irlanda de Nord – România. 1060 de spectatori vor fi prezenţi în tribunele de la Belfast

mirel rădoi

Naţionala României va evolua în echipament de culoare galbenă la meciul cu Irlanda de Nord, programat la Belfast, în această seară, de la ora 21.45.

Potrivit frf.ro, România va juca în tradiţionalul echipament galben complet, în vreme ce gazdele vor evolua în tricou verde, şort alb şi jambiere verzi, informează News.ro.

Numărul exact de spectatori care vor asista din tribune la meci este de 1.060 fani împărţiţi în cele 2 peluze şi la tribuna II. Irlanda de Nord – România, ultimul meci din Grupa B a Ligii Națiunilor, este astăzi de la ora 21:45, pe Pro TV.

”Irlanda de Nord are o echipă puternică fizic, vom avea de muncă cu ei la mijlocul terenului în special. Sunt lucruri care nu mai depind de noi, încercăm să ne facem treaba pe teren, am avut meciuri bune și mai puțin bune”, a spus, printre altele, mijlocașul lui Cagliari Răzvan Marin, căpitanul Naţionalei, conform DigiSport.

România este obligată să câștige pentru a nu risca absolut deloc retrogradarea în Liga C și pentru a ajunge în urna a doua valorică, la tragerea la sorți pentru CM 2022 din Qatar, dacă Serbia învinge Rusia.

Tricolorii au nevoie de un rezultat pozitiv la Belfast, pentru a scăpa de emoțiile retrogradării. Cu o victorie, Irlanda de Nord poate urca pe locul trei, iar România ar reveni în Liga C, acolo unde a mai evoluat și în precedenta ediție a UEFA Nations League.

În cazul unui rezultat pozitiv la Belfast, România ar rămâne pe locul trei și sunt șanse să urce chiar pe poziția a doua, dacă meciurile Norvegiei din Nations League vor fi anulate, UEFA urmând să dea un verdict tot în cursul zilei de astăzi.

Meciul cu Norvegia, programat inițial la București, a fost anulat după ce norvegienii nu au fost lăsați să zboare spre România, din cauza infectării cu Covid-19 a jucătorului Omar Elabdellaoui, despre care se presupune că şi-a transformat în contacţi direcţi toţi colegii de echipă, ca şi staff-ul tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri