Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, ședință de urgență la Palatul Cotroceni. Alertă în Ministerul Sănătății

klaus iohannis

Este alertă la Ministerul Sănătății după ce președintele României Klaus Iohannis a convocat o ședință de urgență la Palatul Cotroceni. Surse politice au dezvăluit pentru EvZ.ro că se face o evaluare a stadiului în care pandemia afectează România și sunt așteptate decizii importante.

ecizii importante urmează să fi luate, marți, la Palatul Cotroceni acolo unde președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință de urgență.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, 3 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19”, se arată în comunicatul oficial al administrației prezidențiale.

Oficialii președinției arată că „la ședință vor participa Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF.”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri