Loteria Română pregătește surprize mari pentru fanii jocurilor de noroc. Pandemia de coronavirus a adus schimbări și pentru această companie, care și-a propus să se adapteze condițiilor existente și să le ofere românilor posibilitatea de a juca online.

În contextul actualei crize provocată de epidemia de coronavirus, care are consecinţe importante asupra întregii economii româneşti „Loteria Română” urgentează implementarea jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent.

Desen de Mihai Bobic

Pentru implementarea jocurilor loto online, Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României. Aceasta din urmă funcționează ca structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului.

Directorul general al Loteriei Române a declarat că este convins că în felul acesta compania va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare.

O altă noutate care a fost deja implementată are legătură cu cele peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay de unde românii pot cumpăra bilete la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face în siguranță, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. “Loteria Română” S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

571 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here