Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu doreşte mai întâi vaccinarea românilor şi apoi alegeri parlamentare

ciolacu

Premierul Ludovic Orban a venit, luni, în Parlament, unde a oferit explicații cu privire la elaborarea bugetului de stat pentru anul 2021.

„E cred că pentru prima oară, e o premieră când acuzi opoziția că sabotează puterea prin Parlament. Repet, PSD, în acest moment, după cum știți, este o minoritate în Parlament.

Acele legi au fost multe dintre ele votate și de membrii Partidului Național Liberal”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Referitor la faptul că PNL susține că PSD controlează, în Parlament, anumite majorități în anumite momente, Marcel Ciolacu a declarat:

„Nu, sunt grupuri parlamentare, grupul minorităților, grupul UDMR, grupul PMP, care sunt cu ei la guvernare. Am văzut și eu liderii PMP cum înjură actualul guvern și spun că nu gestionează bine, dar ei sunt împreună la guvernare.”

Ciolacu, despre alegeri

„Categoric, această campanie electorală nu este oportună în acest moment, în ceea ce privește trendul ascendent de infectări și îngrijorător. Am solicitat, totuși, să nu intrăm în campanie electorală și să nu ținem acum alegeri.

Dacă va exista acel vaccin pe care îl invocă domnul Orban, să vaccinăm întâi populația și pe urmă mergem cu toții safe la alegeri. (…) Nu moare România încă câteva luni în această structură a Parlamentului și ni s-a părut mai oportun să facă acest lucru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri