Caută
Close this search box.

Nicușor Dan: Primăria Capitalei va amenaja pieţe volante şi spaţii deschise suplimentare

nicuşor dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că municipalitatea bucureşteană va amenaja pieţe volante şi spaţii deschise suplimentare, pentru a-i ajuta pe producătorii agricoli să-şi vândă marfa.

Pentru a-i ajuta pe producătorii agricoli care nu-şi vor putea vinde marfa în pieţele închise din Capitală (a căror funcţionare va fi temporar suspendată pentru a limita răspândirea COVID-19), municipalitatea bucureşteană va amenaja pieţe volante şi spaţii deschise suplimentare„, a scris Nicusor Dan pe contul său de Facebook.

Primarul general a precizat că decizia a fost luată în urma unei discuţii telefonice cu premierul Ludovic Orban, fiind vorba de o măsură specială pentru susţinerea micilor producători din jurul Capitalei, dar şi a bucureştenilor care cumpără astfel de produse din piaţă.

Identificăm zilele viitoare locaţiile şi le anunţăm din timp. Legumele, fructele şi lactatele produse în comunele limitrofe Capitalei trebuie să-şi găsească loc în continuare pe piaţa bucureşteană„, se mai arată în mesajul postat de Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri