Caută
Close this search box.

Orban: „Vreţi menţinerea actualului Parlament? Atunci în fruntea CCR va rămâne unul ca Dorneanu!”

candidaţii liberalilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă ia în considerare amânarea alegerilor, în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri, că „menținerea actualului Parlament înseamnă că în fruntea CCR va rămâne unul ca Dorneanu”.

„Menținerea actualului Parlament înseamnă că în continuare în funcția de Avocat al Poporului va rămâne Renate Weber, în fruntea CCR va rămâne unul ca Dorneanu, în fruntea Consiliului Legislativ va rămâne unul ca Florin Iordache, asta înseamnă a menține actualul Parlament. În fiecare săptămână produce noi și noi acte normative care riscă să ducă România spre prăpastie.

Atâta lipsă de responsabilitate, cum există în majoritatea dominată de PSD, nu a existat niciodată în istoria prostedembristă a României. Este vital pentru România ca mandatul actualului Parlament să înceteze”, a declarat Orban.

El a menționat că PNL va duce o campanie pozitivă. „Vom duce o campanie pozitivă, de la om la om. Vom transmite proiectele noastre, atuurile PNL în această campanie”, a anunțat Orban.

Întrebat cum va face PNL campanie în aceste condiții de pandemie, liderul PNL a răspuns: „Am redus numărul de persoane pentru adunări publice, am redus numărul de activiști care însoțesc candidații. Am impus obligativitatea tuturor de a purta măști și a respecta regulile de protecție sanitară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri