Caută
Close this search box.

Podul peste râul Ialomiţa, în comuna Moroeni, a fost inaugurat

Podul peste râul Ialomiţa, din zona Glava, comuna Moroeni, investiţie de aproape două milioane de lei, a fost inaugurat marţi.

Obiectivul a fost finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II şi are o valoare totală de 1.933.335,32 lei, din care valoarea finanţată de la bugetul de stat este de 1.142.202 lei şi de la bugetul local este de 791.133 lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Biroul de Comunicare al CJ Dâmboviţa, contractul de finanţare a fost semnat în 13 decembrie 2017 şi a avut ca obiect realizarea unui pod cu o lungime de 54 de metri, o lăţime de 4 metri şi o înălţime de 3 metri.

De asemenea, au fost realizate trotuare pietonale pe ambele părţi.

FOTO: CJ Dambovita/Facebook

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a declarat, citat în comunicatul menţionat, că va sprijini în continuare comunitatea din localitatea Moroeni, mai ales că în zonă există şi o staţiune turistică de interes naţional, pe care autorităţile judeţene o au în vedere pentru a dezvolta zona din nordul judeţului Dâmboviţa.

De asemenea, preşedintele CJ Dâmboviţa a vizitat Sanatoriul TBC Moroeni, unitate medicală aflată în subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde se doreşte continuarea proiectului de reabilitare, consolidare şi modernizare, pentru transformarea într-un centru regional pentru tratarea afecţiunilor pulmonare grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri