Caută
Close this search box.

PSD: „La Cotroceni, Iohannis se transformă într-un Grinch anost”

grindeanu

PSD susține că președintele Iohannis se transformă „într-un Grinch anost, gata să le fure românilor Crăciunul!”.

„Între a amâna alegerile, cu iluzia că PNL poate încă păstra puterea, și a bloca toată România după 6 decembrie, Dreapta Unită a decis: deschidem urnele, apoi închidem țara!

La Cotroceni, Iohannis se transformă – încet, dar sigur – într-un Grinch anost, gata să le fure românilor Crăciunul!”, afirmă PSD.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a susținut că președintele Iohannis vrea alegeri pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae, pentru că prenumele sau, Klaus, provine de la Nicolae.

„Îmi spunea cineva de dimineață că prenumele de Klaus este de fapt un derivat din latină, mă rog, o trecere, de la Nicolae. Rog să căutați pe net, eu m-am interesat și am văzut că asta este originea.

Înțeleg dorința de a avea alegeri. Dar haideți să punem pentru prima dată, poate, în România, după 30 de ani, interesul nostru, ca popor, înainte de dorința justificată a fiecărui partid politic, de a câștiga alegerile”, a declarat Grindeanu.

Grindeanu a cerut o „dezbatere pe Sănătate”, care „să nu țină cont, repet, de dorința unora neapărată de a ține alegerile de Sfântul Nicolae”.

„Întărim apelul nostru către cei aflați la conducerea țării de a veni la acea dezbatere pe probleme de sănătate, de combatere a pandemiei, fiindcă vedem că dialogul sau ceea ce tot cerem de câteva săptămâni – haideți să ne așezăm cu toții la masă, să avem un dialog, să luăm cele mai bune decizii – lipsește.

Și atunci mai facem o dată acest apel către cei de la guvernare pentru că pandemia nu are culoare politică. Noi vom veni cu specialiștii noștri, cu cei pe care îi cunoașteți, cu unii pe care, probabil, încă nu i-ați cunoscut, să ne așezăm cu toții la masă, să se așeze specialiștii, astfel încât să luăm deciziile cele mai bune, care să nu țină cont, repet, de dorința unora neapărată de a ține alegerile de Sfântul Nicolae”, a spus Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri