Caută
Close this search box.

Victor Ponta pune tunurile pe USR-PLUS: „Cea mai distructivă forță care candidează la alegeri”

victor ponta

Nici nu a fuzionat bine cu partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu că Victor Ponta se și lansează într-o tiradă devastatoare la adresa rivalilor politici. „Este cea mai distructivă forţă în acest moment”, a declarat fostul premier la congresul de fuziune dintre Pro România și ALDE. 

Acesta i-a asigurat, totodată pe alegători că noua formațiune politică nu va recurge la „blaturi” cu PSD sau PNL, preferând, în schimb să promoveze „o echipă unită Pro România-ALDE”, în încercarea de a pune capăt „dezastrului în care am ajuns”.

Regretă, însă, că nu a reușit să facă acest pas încă din septembrie, când au avut loc alegerile locale. „Împreună am fi luat mult mai multe voturi”, e convins liderul Pro România.

Victor Ponta, despre USR: „Cea mai distructivă forță în acest moment”

Până pe 6 decembrie vom promova o echipă unită Pro România-ALDE, suntem cei care nu facem blaturi nici cu PSD, nici cu PNL, cu USR nici atât. USR din punctul meu de vedere este cea mai distructivă forţă în acest moment.

Ei sunt cea mai distructivă forţă care candidează la alegeri. Noi suntem partidul pro, ei sunt partidul contra. Dacă vreţi, ne putem defini aşa, există partidul pro şi partidul contra şi există PNL şi PSD care sunt aceeaşi ofertă pentru oameni şi avem dezastrul în care am ajuns.

Dacă ceva ne-a costat foarte mult la alegerile locale a fost lipsa noastră de putere în organizare şi infrastructură. Sunt convins că şi Pro România şi ALDE separat ar fi luat mult mai multe voturi la alegerile locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri